Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Концерт на ДЮВИШ "Звънче"

28 март 2011, Понеделник | 21:08 | празник

Предюбилеен концерт на "Звънче"

ДЮВИШ ЗвънчеНай-малките деца от гласовитите звънчета от ДЮВИШ "Звънче" с ръководители Йорданка и Иван Казалиеви изнесоха концерт вчера - 27-ми март, в местен Велинградски ресторант. Това е един от поредицата предюбилейни концерти и е посветен на всички мартенски празници - 3-ти март, 8-ми март и 22-ри март. Още от сега ръководителите на "Звънче" подготвят усилено децата за юбилейния им концерт, с който ще отбележат своята 15 годишнина. Той ще бъде на 5-ти май от 18 часа в ОНЧ "Отец Паисий 1893".

Деца от ДЮВИШ ЗвънчеВъв вчерашния концерт децата изпяха много нови песни, не само на български но и на чужди езици. Родители, близки и всички други присъстващи се насладиха на изпълненията на: Цветан Нистеров, Мариам Маврова, Борислава Баракова, Янка Върбовска, Ива Папаркова, Иванка Алексиева, Христина Влахова, Мария Дошева, Николета Сачкова, Даниела Сариева, Атанаска Зарова, София Юсева, Таня Кондева, Лазарина Билярова, Радка Узунова и Анелия Рачева.

 

Get Adobe Flash player

 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени