Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Кметът откри международна конференция

04 декември 2009, Петък | 13:21

Кметът Иван Лебанов откри Международната научно-практическа конференциия

Конференция бор откриване   На 03.12.2009 г. от 11.00 часа в Спа клуб „Бор“ бе поставено началото на Международна научно - практическа конференциия на тема „Опитът на Русия в съхраняването на народа. Мъжкото здраве и дълголетие“. В продължение на два дни в конференцията ще вземат участие едни от най-големите специалисти в областта на здравеопазването в България и Русия. Кметът на община Велинград Иван Лебанов присъства на събитието в качеството си на домакин и приветства участниците и гостите на международната конференция.

   Той благодари на организатора на събитието – Международното сдружение по балнеология и туризъм “Сирона“, както и на домакините от хотел “Бор“, за реализирането на международния форум във Велинград. „На нас, мъжете, като по-силния пол, се крепи човечеството, но пък нежните създания в живота ни даряват с любов, спокойствие и хармония. Затова от нас зависи, от начина ни на живот, дълголетието на нациите ни и в този смисъл е особено похвална инициативата за този международен форум. От общите ни усилия и здравната ни култура зависи бъдещето на поколенията след нас, затова бъдещото ни сътрудничество и обмяна на опит в популяризирането на здравословния начин на живот са важни.“ – допълни още той. В заключение пожела на участниците в Конференцията това да не е последната среща, която се осъществява по значими проблеми във връзка със здравето на българската и руската нации.

    Приветствия отправиха още и председателят на борда на директорите на международното сдружение по балнеология и туризъм „Сирона“ Стоян Христов, председателят на Организационния комитет, депутат на Държавната Дума и заместител на Комитета по охрана на здравето Сергей Иванович Колесников, както и зам.областният управител Ваня Минкова от свое име и от името на Областния управител д-р Дончо Баксанов.

Коментари

Няма коментари

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени