Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Конференция на биолозите

18 април 2010, Неделя | 15:17 | образование

II-ра областна конференция по биология

Конференция на биолози На 16-ти и 17-ти април СОУ „Васил Левски” бе домакин на втората областна конференция по биология. Тя събра преподаватели, бивши учители и ученици в мултимедийната зала на едно от най-модерно оборудваните училища в Пазарджишка област. Официални гости на конференцията бяха зам.кметът на Община Велинград Георги Янчев и Недялка Стефанова- директор на дирекция „Образование, култура и вероизповедания”.

Green TeamВсички гости бяха любезно посрещнати от представители на ученическата компания "Грийн тим", които бяха и подготвили специален щанд с природосъобразни продукти. Преди започването на конференцията участниците в нея разгледаха материално-техническата база на училището, изложбата на цветя, интересния кът от фотоси на красивото и грозното във Велинград.

Конференцията започна с  поздрав на директорът Емил Моллов  към всички участници. Последва презентация на новата придобивка на СОУ „Васил Левски”- интерактивна дъска. Работата с нея и възможностите й за ползване в различни учебни предмети представиха Неджат Кехайов и Стефан Папанов.

Георги ЯнчевИзненада за гостите бяха музикалните изпълнения на група „Евредика” от гр. Ракитово, след което конференцията бе официално открита от г-жа Лазова-ст.експерт  по биология от РИО- Пазарджик. Зам. кметът на Велинград- Георги Янчев, по професия биолог, приветства всички участници в конференцията с „Добре дошли” и им пожела успех.

Добър старт на конференцията бе направената презентация  на „Грийн тим” за нейната дейност и цели.

В двата поредни дни се изнесоха беседи на различни теми, полезни дискусии и разговори.

Програмата на конференцията може да видите тук: Програма на Конференция по биология.

Get Adobe Flash player

Коментари

Калиспера, дори и Айнщайн да преподава на маймуна, няма да я научи на нищо. Нали знаеш, че винаги има две страни. Учителите може да искат да научат учениците на много, но като не срещат желание, почти нищо не могат да направят. Колкото и хубаво да е училището в крайна сметка резултатите му зависят от учениците, а техния характер зависи не само от училището, а преди всичко от това как са ги възпитали родителите им. За това, че "чак" сега има ученик... аз съм чел тук, че имат много ученици по други олимпиади, май по история, химия и много други постижения... явно повечето ученици там имат други интереси.

#4 Spas в Вторник, 20 април 2010 08:44

Ами щом за първи път се класира ученик от Велинград на тази олимпиада, значи до сега учителите не си вършели работата както трябва. Едва сега успяха да обучат ученик, достоен да се състезава с връстниците си от другите градове, така ли? Все пак, поздравление за успеха на учителите и на детето!

#3 kalispera в Понеделник, 19 април 2010 20:45

От такова "отчитане на дейност" следва за първи път класиране на ученик от Велинград на Национална олимпиада по биология и здравно образование -23-25.04.2010 година в гр.Кюстендил и методическа публикация на преподавател по биология в сп."Биология", а от такива коментари като вашите няма никаква полза.

#2 Емил Моллов в Понеделник, 19 април 2010 20:34

Дано поне да има някаква минимална полза от това отчитане на дейност.

#1 kalispera в Понеделник, 19 април 2010 20:17

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

Най-коментирани новини през последния месец:


01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00
 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени