Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Конкурс за детска рисунка

06 май 2017, Събота | 11:18 | образование

Конкурс за детска рисунка „Не на насилието - да бъдем приятели”

В фоайето на ЦПЛР-ОДК  се проведе конкурс за детска рисунка под надслов „Не на насилието - да бъдем приятели”. Той бе организиран от МКБППМН, със секретар г-жа Елисавета Миланова и ЦПЛР-ОДК Велинград с Директор Катя Мирчева и със съдействието на г-жа Венера Ланджова – ръководител на школата по изобразително изкуство към ЦПЛР – ОДК.

В конкурса участие взеха общо 50 деца от първи до осми клас. Творбите бяха подредени в изложба и оценени от комисия в състав: Бранимир Манушев, Ани Маркова и Елисавета Миланова. Участниците бяха разделени на две възрастови групи I – IVклас и V-VIII клас.

Отличилите се в първа група са:

1. Далас Велева

2. Михаил Костов

3. Яница Костянева

Втора група :

1.Василена Ковачева

2.Ангела Николова

3.Костадинка Даилова

На всички останали деца бяха връчени грамота и поощрителна награда.

Поздрав към своите съученици отправиха възпитаниците от школата по саксофон и флейта при ЦПЛР-ОДК.

Децата изразиха мнение, че приятелството и добрата дума са за предпочитане в нашите взаимоотношения, а г-жа Ланджова, се обърна към тях с думите „Както са светли и красиви багрите в рисунките, така да бъдат светли и красиви взаимоотношенията между децата”. 

Коментари

Няма коментари

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

Най-коментирани новини през последния месец:


01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00
 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени