Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

"Моят символ за България"

02 декември 2010, Четвъртък | 17:14 | общество

Конкурс за детска творба

ЦНСТ Велинград

Във връзка с европейската година на борбата с бедността и социалното изключване 2010  Агенция за социално подпомагане обяви конкурс  за детска творба на тема "Моят символ за България". Конкурсът беше насочен към децата, отглеждани в специализирани институции и социални услуги. Участие взеха и децата, настанени в ЦНСТ- Велинград, които в ателие "Приложно изкуство " към ЦОП изработиха своите творби.
Днес в хотел "Родина" гр. София се проведе тържествено награждаване, на което децата от ЦНСТ Велинград спечелиха първо място с групова работа "РОЗИ". Представители на децата бяха наградени лично от заместник министъра на труда и социалната политика Валентина Симеонова.

Коментари

Няма коментари

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

Най-коментирани новини през последния месец:

Пролетно хоро 2019
21 март 2019 | 07:38
 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени