Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Конкурс ,,Посланици на здравето”

11 януари 2018, Четвъртък | 07:39 | образование

Иновативно СУ ,,Св. св. Кирил и Методий” с участие в Националния конкурс "Посланици на здравето”

Иновативно СУ ,,Св.св. Кирил и Методий”– Велинград ще работи по поредния спечелен проект–„Еко–Био–Веге – Кулинарно реге”  в  Националния конкурс  ,,Посланици на здравето” – 2017/2018  година. Той е организиран от Министерството на здравеопазването, в партньорство с Министерството наобразованието и науката, Министерството на културата, Министерството на младежта и спорта, Министерството на околната среда и водите и Представителството на Европейската комисия в България. Нашият проект е номиниран на 6-то място от тридесет утвърдени проекта за цялата страна в I-ва възрастова група от 1-4 клас.

Целта на проекта е своеобразно продължение на целенасочената дейност за здравословно хранене  и   спорт , като предпоставка за добро здраве. Реализирането му  ще протече в две фази с организирането на специфични дейности.

Партньори в проекта ще бъдат родителската общност и специалисти в областта на медицината.

Работата по спечеления проект е не само гордост, но и огромна отговорност да се преборим с предизвикателствата, за да успеем да достигнем до призовите места, които са подплатени с награди за финалистите. Предстоят ни много дейности, публични изяви и обучителни мероприятия за неговото реализиране. Нека ентусиазмът, с който започнахме да ни вдъхнови за още по-идейни изпълнения на поставените задачи. Заложили сме насилен  емоционален заряд,с който да възпитаваме личностна култура и грижа за здравето. 

Коментари

Няма коментари

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

Най-коментирани новини през последния месец:


01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00
 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени