Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Консулът на Турция във Велинград

29 юли 2010, Четвъртък | 15:45 | прессъобщение

Генералният консул на Република Турция посети Велинград

Иван Лебанов с консула на  Турция Джунейт ЯвузджанНа 29.07.2010 год. г-н Джунейт Явузджан, който е генерален консул на Р. Турция в Пловдив посети Велинград във връзка с откриването на Художествения пленер в Художествената галерия, с участието и на турски предствители, съобщи Росица Пашова PR на Община Велинград. Г-н Явузджан сподели прекрасните си впечатления от визията на Велинград. Той поздрави кмета Иван Лебанов за това, че е подкрепил идеята за провеждането на подобно мероприятие на територията на града. Използва случая да предложи Турското консулство и Община Велинград да си сътрудничат в областта на културата и туризма. Сподели, че двете страни биха могли да работят заедно в разработването на различни проекти, които биха били от полза Консулството и за Община Велинград.

Кметът Лебанов благодари на генералния консул за доброто отношение и желанието за съвместна работа. Той потвърди, че има готовност за сътрудничество, тъй като Община Велинград вече има добри взаимоотношения с  градове от Р. Търция като Бабаески и Къркларели.

Коментари

Няма коментари

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени