Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Еко консултации

13 април 2010, Вторник | 13:41 | прессъобщение

Екип от експерти на РИОСВ – Пазарджик ще консултират жителите на община Велинград по въпроси свързани с околната среда

Община Велинград

Във връзка с отбелязването на Деня на Земята 22 април, община Велинград и Регионалната инспекция по опазване на околната среда и водите (РИОСВ) – Пазарджик организират „Изнесена приемна в община Велинград”, която ще се проведе на 21 април 2010 год. (сряда от 11.00 ч. до 14.00 ч.) в малката зала ІІ-ри етаж на община Велинград. Екип от експерти на РИОСВ – Пазарджик ще консултират гражданите и представителите на бизнеса в община Велинград по въпроси, свързани с опазването на околната среда.
Всеки гражданин, директор или управител на фирма и организация може да посети приемната и да постави въпроси и проблеми, които се отнасят до екологията и екологичното законодателство (попълване на отчетни форми, изготвяне на програми, чистота на въздуха, водите и почвите, опазването и съхраняването на биологичното разнообразие и др.). Експертите на РИОСВ – Пазарджик ще дадат отговор на всеки поставен въпрос и проблем в рамките на тяхната компетентност.

Коментари

Няма коментари

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

Най-коментирани новини през последния месец:


01 януари 1970 | 02:00