Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Годишен концерт на Школата по пиано

28 юни 2013, Петък | 20:36 | култура

Концерт на децата от Школата по пиано на Стоянка Енчева

Школата по пиано на Таня Енчева

Своите музикални приказки, прозвучали с кадифените тонове на рояла,  разказаха децата от Школата по пиано на Стоянка Енчева.На годишния си концерт, състоял се в залата на НЧ „Отец Паисий 1893“  пред родители, близки и гости те показаха какво са научили през годината, като изпълниха произведения от Бейли, Константин Шопов, Ставрос Кугюмдзис, Дворжак, Дюверноа, Бетовен, Парашкев Хаджиев, Диабели , Чайковски и др.

В края на концерта прекрасните малки пианисти- Милост Зарева, Йоана Янева, Ивайла Каранейчева, Андрей Зарев, Михаела Жеребцова, Надежда Христова, Михаела Делинова, Александър Налбантов, Боряна Зарева, Лия Пейчинова, Велка Коцева, Виктор Делинов, Михаела Делинова, Камен Кърпачев и Екатерина Зарева получиха свидетелства за завършена година в Школата по  пиано, връчени от Стоянка Енчева

Коментари

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

Най-коментирани новини през последния месец:


01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00
 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени