Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Концерт на ВГ „Караоке“ и Iv Dance

21 юли 2013, Неделя | 19:45 | празник

Вечер с песните на ВГ „Караоке“ и танците на Iv Dance

Концерт на ВГ Караоке 2013

С танца  „Небесно сияние“  и песента „Танц с вечерния дъжд“ започна един невероятен концерт на ВГ „Караоке“  и Iv Dance.

ВГ „Караоке“ с ръководител Юлиана Ковачева  е създадена през 2006г. и е част от колективите на НЧ „Отец Паисий 1893“. В групата членуват 40 деца, като 25 от тях е постоянният състав. През изминалата година  са  лауреати на 48 медала в различните категории музика-  индивидуални изпълнители, дуети, квартети и вокални групи. Участват във фестивалите „Еврогрейд“- София, „Родолюбие“ – Панагюрище, „нота по нота“- Пазарджик, „15 лалета“- Хисар, Национален детски фестивал- Пловдив, „Слънце, радост, красота“ –Несебър, „Медени звънчета“- Пазарджик, „Дъга над Клептуза“ – и от всички тях имат медали. Тази година групата посети и гр. Силиври- Турция, побратим с Велинград, където изнесе концерт на крайбрежната улица. Солисти на групата са Сонай Юсеин, Иванка Средкова, Георги Филипов, Кристин Костова, Кристина Попова, Александра Ачева  и малките нови дарования Лилия Радойчева, Теди Райнова, Мария Лекова, Ани Ушева и Ива Станчева. За доброто общо звучене допринасят и София Юсева, Теди Чаушева, Дафинка Станудина, Диана Чолакова и Наташка Златева.

На традиционния си концерт в рамките на Велинградските културни празници ВГ „Караоке“  имаше и благородната цел да помогне на Каролина Гогова, страдаща от детска церебрална парализа и нуждаеща се от рехабилитация и лечение в чужбина. Пред трибуната  бе поставена кутия, в която всеки , съпричастен на нещастието на момичето, да остави своя дан.

Ив Данс

Танцовата школа  Iv Dance,  създадена в София , провежда занимания в някои столични детски градини и училища. Отскоро има и филиал във Велинград, където организира концерти, обединявайки млади таланти .

В края на концерта, след изпълнението на „We are the world“,  полетяха разноцветни балони в ъв вечерното небе, като символ на надеждата и красивия свят, който талантливите деца ще съградят.

Коментари

Няма коментари

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

Най-коментирани новини през последния месец:


01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00
 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени