Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

С.Кръстава с една асфалтирана улица

12 ноември 2013, Вторник | 19:26 | общество

С. Кръстава се подготвя за зимата

Кръстава

Предстоящата зима с. Кръстава ще посрещне само с една асфалтирана улица- това е главната улица в селото. Повечето улици стават непроходими през зимата, поради факта, че не са асфалтирани, а в един от кварталите положението е съвсем трагично. Всяка година кметът на селото Мустафа Еюпов предлага проблемните улици и участъци за ремонт, но средства все не могат да се намерят.

Пътища Кръстава

До изкърпване и циментиране въобще не се стига, както се прави в други села от Велинградска община, тъй като в Кръстава изобщо няма асфалт.Според кмета на селото, надяват се да се справят тази зима и се стараят да поддържат в добър вид пътищата дори и при зимни условия.

Коментари

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени