Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Кръгла маса на тема: хората със специални образователни потребности

29 март 2016, Вторник | 12:13 | прессъобщение

Кръгла маса на тема: хората със специални образователни потребности

По покана на г-жа Султанка Петрова- народен представител от Патриотичен фронт, директор дирекция „Социални и хуманитарни дейности“ от Община Велинград присъства на работна среща, на която се обсъдиха проблемите и трудностите на хората с увреждания.  Една от точките от дневния ред бе монтирането на рампи във всички обществени сгради в помощ на хората с увреждания. Законово  кметовете на общини са длъжни във всички обществени сгради да бъдат монтирани рампи, включително в училища и детски градини. При неизпълнение на законовите разпоредби ще бъдат въведени промени в закона- налагане на санкции на всички кметове.

В лицето на г-жа Маркова Община Велинград се задължи в най-кратък срок да започне изграждането на помощни съоръжения с цел осигуряване достъп на хората с увреждания до обществените сгради.

Коментари

Няма коментари

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

Най-коментирани новини през последния месец:


01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00
 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени