Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

КСТ "Импулс" ще участва в Международен турнир по спортни танци в Банско

06 ноември 2013, Сряда | 08:50 | общество

Международен турнир "Bansko open"

Международен турнир по спортни танци

От 30-ти ноември до 1-ви декември за втора поредна година Зимната Столица на България-Банско, ще бъде домакин на един от най-красивите спортове с организирането на Международния Турнир  по спортни танци –“Bansko Open” 2013 в едно с Открития Национален  за „Купа Банско”-2013. Оганизатори са Община Банско, БФСТ и КСТ "Импулс",Велинград.

Среща си дават най-добрите спортни двойки  на нашата страната с техните колеги от 7 държави!

Обект на внимание е международната съдийска бригада / с лицензия от WDSF - Световната Федерация по СТ /  и повече от 20 български арбитри.

След успешния старт от 2012 година Община Банско и Организатори и фенове очакват

броят на БГ клубовете да бъде 30 от цялата страна, а участниците разпределени в 7 категории и повече от 13 класа от Румъния, Италия, Молдова,Турция, Сърбия, Македония и България.Успоредно с програмата на “BANSKO OPEN”  ще се проведат още няколко водещи събития като : Международен фитнес уикенд България( zumba стилове, combat and tonik)- 29-ти ноември- 1-ви декември и Открит турнир "Rasing stars"-"Изгрявящи звезди" за новосформирани и начинаещи двойки, формации.

Коментари

Няма коментари

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени