Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Спортисти ветерани се върнаха от Приморско

16 септември 2010, Четвъртък | 16:07 | общество

КСВ "Здраве и Дълголетие" участва в спортни празници

КСВ Здраве и ДълголетиеОт 5-ти до 15-ти Септември 2010 год. в Приморско се проведе Държавно първенство по лека атлетика и петанк под опеката на Никола Хаджиев - председател на Българската Асоциация "Спорт за Всички". Сред 28-те клуба, участници в състезанието, бяхме и ние от КСВ "Здраве и Дълголетие". Тази година нашият клуб със съдействието на Община Велинград бе определен за домакин на леката атлетика, която включваше следните дисциплини: скок от място, бягане по пясък, бягане по вода, хвърляне на топка в цел. Чрез финансовата помощ на Общината бяха подсигурени медали, грамоти и предметни награди.

КСВ Здраве и ДълголетиеУчастниците от нашия клуб показаха добра подготовка и във Велинград се завънахме с един сребърен медал, спечелен от Любка Пандева в дисциплината "Бягане по вода". Незабравка Янакова и Радка Бучкова получиха грамоти за участието им в дисциплините "Скок от място" и "Бягане по пясък". С гордост можем да кажем, че специална грамота за най-коректен съдия получи Иванка Димитрова, хореограф на КСВ "Здраве и Дълголетие". За активната подготовка на състезанието и участието в него клубът награди 12 от своите членове. Десетте дни, прекарани в приморско, бяха съпроводени с още много други емоции - Срещи и разговори с участниците от другите клубове, забавни вечери и разходки.

Любка Зинкова

Коментари

Хореографа не е ли Иванка ДАСКАЛОВА. :) :) :) :) :) :) :) :) :)

#4 12 в Събота, 06 ноември 2010 17:12

:y :) :y

#3 Стойна Стоянова в Петък, 17 септември 2010 22:09

Поздравявам всички от спортния клуб. Бъдете все така енергични и със спортен хъс!

#2 sel в Петък, 17 септември 2010 08:04

:L :L

#1 в Четвъртък, 16 септември 2010 16:47

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени