Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Кулинарни нинджи

02 февруари 2017, Четвъртък | 18:27 | прессъобщение

Кулинарните нинджи „Манджицу”

Кулинарно междучасие - Манджицу" е първият по рода си проект  на голяма хранителна верига в България, съчетаващ в себе си образователна и кулинарна насоченост, ориентиран изцяло към най-малките ученици от 1-ви до 4-ти клас. Проектът цели да постави основите на различното отношение и повишен инетерес към разнообразната и здравословна  храна и  да помогне на родителите за правилното хранене на децата.

Възпитаниците на СУ „Св. Св. Кирил и Методий” Велинград от 3-ти и 4-ти клас се превърнаха в истински кулинарни нинджи, като представиха  интересни и здравословни менюта, които  подготвиха сами в 5-те секции :”Рибен ресторант” , „Плодово-зеленчукова фиеста”, „Кухнята на баба”, „Академия за здравословно хранене”  и „Дизайнери на стил и добри обноски”.

Участието на нашите малки кулинари  дава  шанс на тяхното училище да спечели финансова целева субсидия за подобряване на условията за спорт и отдих на тяхната територия.

Да пожелаем успех на нашите малки нинджи.
 

Коментари

Няма коментари

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

Най-коментирани новини през последния месец:


01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00
 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени