Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Дело за конфликт на интереси

24 ноември 2009, Вторник | 17:06

Кметът Иван Лебанов спечели делото за конфликт на интереси

чукче съд, снимка mrbill/flickr   Не е налице конфликт на интереси по отношение на кмета на община Велинград Иван Лебанов за изпълнението на договор за строителни работи с “Леброс инженеринг“ ООД, представлявано от брата на кмета - Сашо Лебанов. Това постанови в открито заседание с решение № 5728 от 24 ноември 2009 г. съдия Десислава Кривиралчева от пазарджишкия Административен съд по административно дело № 319 по описа на съда.

   Делото бе образувано по искане на председателя на Комисията за предотвратяване и разкриване на конфликт на интереси към Общински съвет - Велинград Мустафа Бухов, а предмет на спора бе договор № 6 от 08.01.2008 г. за възлагане на строителни работи на „Леброс инженеринг“ ООД. Дружеството е избрано за изпълнител по обществената поръчка от комисия, назначена със заповед от предишния велинградски кмет Стоян Дулев. Съгласно разпоредбите при провеждане на обществени поръчки сегашният кмет Иван Лебанов трябваше да изпълни решението на общинската комисия, коментираха юристи.

Коментари

da ama to4no tiq deto di6at v vrata na xorata koito rabotqt kan4etata im prelivat za smetka na zelia grad

#4 pitanka в Четвъртък, 26 ноември 2009 22:47

Няма такъв филм, като спокойна работа(питанка), ако някой иска спокойна работа да отиде да работи на гробището, там клиентите не се оплакват... А за да има някакво развитие и корупцията и шуробаджанащината да намалеят трябва някой от опозицията да ти диша във врата постоянно, няма ли добра опозиция и не ти ли гледа никой в канчето то почва много бързо да се пълни ;-)

#3 mirrea в Сряда, 25 ноември 2009 11:44

Интересното е, че беевата телевизия плюха по кмета, когато започна това дело. Плюха, плюха, а вчера съобщиха, че Лебанов го е спечелил. Да не говорим, че нищо чудно бея да го е предизвикал това дело. Което в крайна сметка само е изгубило нерви, време и пари. Вместо да се занимават с конструктивни работи... Тоя Мустафа не го бях чувал. Мустафа никой си, слуга на нечии интереси...

#2 Spas в Сряда, 25 ноември 2009 11:00

taka e mili tapi savetnlzi cabrali ca vi tam vse otbor iynazi cpite i glasyvate posletozi i onzi po sadili6ta da ama ne mnogo vreme ste cpali vremee da si xodite za6too ot tolkova godini edin 4ovek zapo4na da pravi ne6to za grada a ne da deli grada vie ste kato pleveli iz4eznete i ostavete xorata da rabotat spokoino za6toto godini na red samo gledaxte kakvo moge da dokopate i ni6to drygo ne vi interesyva6e stiga tolkova iz4eznete i ostavete 4oveka da raboti spokoino

#1 pitanka в Сряда, 25 ноември 2009 00:12

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени