Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Лебанов на среща в Русия

15 юни 2010, Вторник | 16:51 | прессъобщение

Кметът Лебанов ще участва в среща на побратимените градове в Москва

ПресъобщениеКметът на община Велинград Иван Лебанов отлита днес за Русия, където ще участва в Шестата среща на побратимените градове от България и Руската федерация. Форумът, на който ще бъдат обобщени резултатите от сътрудничеството между побратимените общини от 2008 год. насам и ще бъдат планирани бъдещи съвместни инициативи, се организира съвместно от Националното сдружение на общините в Република България и Международната асоциация”Побратимени градове”/Руска федерация/.

Проявата ще се проведе в гр.Серпухов, Московска област и в програмата за пребиваването са  включени посещение на учебни заведения, предприятия, културни и исторически обекти , както и екскурзия до музея на Висоцки и посещение на Введенския манастир и катедрален храм. Предвидено е и пленарно заседание в залата за заседания на Двореца на творчеството в града-домакин, след което кметовете от родните общини ще гостуват на колегите си от побратимените руски, като официалната визита е планирана до 20 юни т.г.

Коментари

Няма коментари

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

Най-коментирани новини през последния месец:


01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00
 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени