Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Кметът на посещение в Русия

06 април 2013, Събота | 11:56 | прессъобщение

Кметът Иван Лебанов замина на посещение в Русия

По покана на президента на Република Башкортостан Рустем Хамитов г-н Лебанов ще гостува републиката, където ще направи презентация на Велинград с цел популяризирането на града. Освен това ще бъде подписано и споразумение за побратимяване с гр. Стерлитамаг, който е крупен индустриален център в Република Башкортостан. 

Освен това кметът ще посети гр. Ступино с цел обмен на опит в областта на икономиката, туризма и културата. Кметът ще се срещне и с посланика на България в Руската федерация г-н Бойко Коцев. В Москва кметът на Община Велинград Иван Лебанов  ще се срещне и с руски туроператори, работещи в областта на здравния туризъм, на които също ще бъде направена презентация на Велинград. 

Всички разходи по посещението на г-н Лебанов в чужбина са за сметка на Руската федерация.

Коментари

А,бе,Мара дали е втасала или ще втасва-все едно,ами я кажи тебе или някой от града ,кога са ви канили президент,посланик,туроператор или няма значение кой по-голям от тебе-никога[вярвам],а това,че Лебанов го канят си е за завиждане-това означава,че има стойност и тежест и напълно ти влизам в положението,че злобееш!

#4 Спиро в Понеделник, 08 април 2013 19:13

Всичко Мара втасала, на посещение в Башкортостан отиде. Иначе не можеш да му видиш очите в Общината, но става ли въпрос за екскурзии и маса е пръв :n

#3 в Понеделник, 08 април 2013 16:58

МИ ЧОВЕКА ТОВА МОЖЕ ТОВА ПРАВИ ПОСЕЩАВА ДЪРЖАВИ С ТВЪРДО ГОРИВО ДАНО НЕ СЕ ОЛЕЕ КАКТО В РЕСТОРАНТА НА ЧУКАТА САЛКИНОТО ХАНЧЕ А МОЖЕ И ДОГОВОР С ТУР ОПЕРАТОРИ ДА ПОДПИШЕ ДА ДОЙДАТ ДА МУ АСВАЛТИРАТ УЛИЦИТЕ ТА ДА ГЛАСУВАТ БАБИТЕ ПАК ЗА НЕГО

#2 в Понеделник, 08 април 2013 13:34

дано да има водка.да им покаже как се пие.наздраве кмете

#1 в Неделя, 07 април 2013 18:58

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени