Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Лебанов на президентския прием за 24 май

14 май 2010, Петък | 10:39 | прессъобщение

Президентът покани кмета на държавен прием

Президентът на Република България Георги Първанов изпрати покана до кмета на Община Велинград Иван Лебанов да уважи с присъствието си държавния прием послучай 24 май –Деня  на българската просвета и култура и на славянската писменост. Вечерният прием, даван традиционно от държавния ни глава , ще се състои в Националния исторически музей в София от 20.00 ч. навръх официалния ни национален празник, посветен на  равноапостолите-светци Кирил и Методий.

Коментари

PE6EHODNATA ZONA E VE4E FAKT!NE6TO DA KAJAT TEZI,KOITO NE VQRVAHA,A I NE ISKAHA TQ DA STANE-DARI PRE4EHA??????????!!!!!!!!!

#2 IZOLDA в Неделя, 04 юли 2010 23:14

браво Кмете, само мисли повече за града ! хубава е идеята за пешеходна зона , дори чух и за другите квартали!!! ако стане поклон, ако само опиташ пак добре... ние ти вярваме ! направи ни модерен град / имаш много примери / действаите и по проектите / там сме зле много/ другите печелчт десетки пати повече от нас

#1 в Събота, 15 май 2010 18:18

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени