Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Иван Лебанов стана дядо

30 май 2014, Петък | 14:10 | прессъобщение

На връх Спасовден кметът стана дядо

На 29-ти май кметът на Община Велинград стана дядо за първи път. Първородната рожба на Надежда Лебанова- Кияева  е момиченце. Малката красавица е родена 3, 250 кг., 51 см дълга. Новият член на семейството ще носи името Росица. Малката Росица и майка й са в отлично здраве.

Цялото ръководство и  екип на общинска администрация Велинград  честитят първата внучка на кмета, а на младото семейство първородната рожба. Пожелаваме им малката Росица да расте здрава и успешна в безоблачно детство и много да радва цялото щастливо семейство!

Коментари

Няма коментари

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

Най-коментирани новини през последния месец:

 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени