Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Върховният съд оневини Лебанов

02 юни 2010, Сряда | 10:05 | прессъобщение

Кметът Иван Лебанов спечели делото за конфликт на интереси

Делото във Върховния административен съд в София за конфликт на интереси на кмета Иван Лебанов приключи окончателно. Ресорната комисия в Общински съвет – Велинград се самосезира  по въпроса във връзка договор между Община Велинград и  фирмата „Леброс Инжинеринг“ – собственост на по-големия брат на кмета Лебанов. Административният съд в Пазарджик  на първа инстанция постанови, че в конкретния случай не същетвува конфликт на интереси, тъй като договорът е бил сключен по време на управлението на Стоян Дулев, а настоящият кмет  е разписал само разплащанията по него. След обжалване на решението от страна  на комисията към местния Общински съвет, се наложи Върховният съд в София окончателно да се произнесе по казуса.

Коментари

Няма коментари

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

Най-коментирани новини през последния месец:

Някогашните българи
22 септември 2017 | 17:58
109 години Независима България
26 септември 2017 | 10:26
РИОСВ каза НЕ на мината
27 септември 2017 | 20:21
 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени