Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Иван Лебанов взе "златен приз"

27 февруари 2010, Събота | 10:21 | прессъобщение

Кметът на Велинград Иван Лебанов получи „Златен приз” на официална церемония във фоайето на НДК

Златен приз Лебанов   На 26 февруари 2010 год. от 14:00 часа се проведе награждаването на списание „Туризъм и Отдих” в близо 16 категории, съобщи Росица Пашова, PR на Община Велинград. Кметът Иван Лебанов бе удостоен със „Златен приз” в категорията „Кмет, утвърдил общината като туристически център”. Отличието му бе връчено от неговия предшественик - кметът на Община Поморие Петър Златанов. Г-н Лебанов отбеляза, че е поласкан от факта, че е удостоен с награда от такъв висок ранг.

   „Отличието безспорно е признание за общите усилия на Общината, на местното сдружение на хотелиерите и ресторантьорите, на гражданските организации, които си партнираме в популяризирането на Велинград като предпочитана туристическа дестинация за наши и чуждестранни туристи” – сподели г-н Лебанов.

Призьори    Награди бяха раздадени и в категории като „Медия”, „Най-добър СПА хотел”, „Най –добър петзвезден хотел” „Най –добър четиризвезден хотел” „Най –добър тризвезден хотел” др. В категорията „Най-динамично развиващ се обект” призът грабна велинградският ресторант-градина „Том и Нези Класик”. За да получи наградата, на място присъства Незабравка Пачалова - собственик на ресторанта.

Коментари

SPASE,NE ZNAM KOI SI ,NO SIGURNO SI MWDWR I REALIST 4OVEK!NE SI KATO NQKOI NA BQLOTO DA KAZVAT 4ERNO!

#6 IZOLDA в Понеделник, 05 юли 2010 00:01

Според мен тоя централен булевард е политически крайъгълен камък. Хората се ядосват и жалват. Направо златна възможност. Който кмет успее да направи цялото "Съединение" от край до край ще спечели одобрението на много Велинградчани за дълго време. Просто един проект ни трябва и солени глоби. Кмета както е успял да намери за парковете ако може само да намери за канализация и асфалтиране на Съденинение му прогнозирам още 2 мандата. Но и да засили глобите на разни "бизнесменчета", които като си строят и копаят през булеварда после не си поправят като хората. А за осветлението има много варианти, по европейските програми дават пари за енергоспестяващо и възобновимо осветление, могат да пробват по някоя програма да вземат лампи със соларни панели.

#5 Spas в Неделя, 28 февруари 2010 18:06

даже централния ни булевард не свети по цяла нощ и няма кой да вземе мерки! а със сигурност обаче парите са взети

#4 в Неделя, 28 февруари 2010 13:59

няма супер маркет , няма улици ?

#3 в Събота, 27 февруари 2010 13:57

дано се сетят , 4е входа на Велинград е още от отвратителен / все едно е село / няма арка , няма кръгово , няма светлини ! абе ужас

#2 в Събота, 27 февруари 2010 13:55

Бравос! Да продължават да популюризират Велинград, но това да се отразява и на обкиновените граждани не на хотелиерите само, които май поскриват от курортна такса, да речеш, че не изкарват въобще пари.

#1 Spas в Събота, 27 февруари 2010 12:55

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

Най-коментирани новини през последния месец:


01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00
 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени