Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Лекоатлетическа щафета за купа „Велинград”

31 май 2017, Сряда | 19:26 | прессъобщение

Шампион в 24-тото издание на лекоатлетическа щафета за купа „Велинград” стана СУ „Св. св. Кирил и Методий”

На 30 май се проведе традиционната лекоатлетическа щафета за купа „Велинград”.   През тази година пет учебни заведения излъчиха свои отбори за лекоатлетическия крос, организиран от Община Велинград. В мащабната спортна проява участваха 160 ученика. Официалните лица, които уважиха събитието, бяха д-р Костадин Коев кмет на Община Велинград, Атанас Палигоров зам.- кмет на Община Велинград и инж. Бельо Мандраджиев, председател на Общински съвет Велинград.

Шампион в 24-тото  издание на лекоатлетическа щафета за купа „Велинград” стана отборът на СУ „Св. св. Кирил и Методий” – Велинград.

Победителите преодоляха дистанцията от 3630 м. за 09:01мин., следвани от СУ „Методий Драгинов”- Драгиново, само на 3 сек. разлика,09:04мин.Третото място завоюва отборът на ОУ „Христо Ботев“ – Велинград, който взе разстоянието за 9 мин. и 15 сек. Четвърто място зае щафетата на СУ „Васил Левски“ – Велинград с време 9 мин. и 21сек. Пети се наредиха възпитаниците на ОУ „Неофит Рилски“ – Велинград с резултат 9 мин. и 31 сек.

Купата на победителите връчи  кметът на  Община Велинград д-р Костадин Коев, а останалите класирали се отбори бяха наградени от зам.-кмета Атанас Палигоров и от председателя на Общински съвет Велинград инж. Бельо Мандраджиев.

Първите три училища в крайното класиране получиха грамоти и тениски, а останалите – грамоти.

За поредна година проявата премина при безупречна организация и без инциденти. За това допринесе професионалната работа на РУП – Велинград и на медицинския екип от МБАЛ-Велинград ЕООД.

Коментари

Няма коментари

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

Най-коментирани новини през последния месец:


01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00
 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени