Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Лекоатлетическата щафета 2018

03 юни 2018, Неделя | 08:26 | прессъобщение

Шампион в 25-тото издание на лекоатлетическата щафета за купа “Велинград” стана СУ „Методий Драгинов”

На 31 май се проведе традиционната лекоатлетическа щафета за купа „Велинград”.  През тази година пет учебни заведения излъчиха свои отбори за лекоатлетическия крос, организиран от Община Велинград. Официалните лица, които уважиха събитието, бяха д-р Костадин Коев кмет на Община Велинград, Исмаил Моллов  зам.- кмет на Община Велинград и инж. Бельо Мандраджиев председател на Общински съвет Велинград.

Шампион в 25-тото  издание на лекоатлетическа щафета за купа „Велинград” стана отборът на СУ „Методий Драгинов” – Драгиново.

Победителите преодоляха дистанцията от 3630 м. за 09:11мин., следвани от СУ „Кирил и Методий”- Велинград, със 7 сек. разлика,09:18мин.Третото място завоюва отборът на СУ „Васил Левски“ – Велинград, който взе разстоянието за 9 мин. и 23 сек. Четвърто място зае щафетата на ОУ „Христо Ботев“ – Велинград с време 9 мин. и 36сек. Пети се наредиха възпитаниците на ОУ „Неофит Рилски“ – Велинград с резултат 9 мин. и 52 сек.

Купата на победителите връчи  кметът на  Община Велинград д-р Костадин Коев, а останалите класирали се отбори бяха наградени от зам.-кмета Исмаил Моллов и от председателя на Общински съвет Велинград инж. Бельо Мандраджиев.

След награждаването бе организирано парти за всички деца участници в щафетата, за което Община Велинград благодари на ОП „СИП и ТИЦ” и Арте спа хотел.

За поредна година проявата премина при безупречна организация и без инциденти. За това допринесе професионалната работа на РУП – Велинград и на медицинския екип от МБАЛ-Велинград ЕООД.

Коментари

Няма коментари

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

Най-коментирани новини през последния месец:


01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00
 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени