Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Лятна академия за бъдещи първокласници

14 юни 2016, Вторник | 20:21 | образование

Лятна академия за бъдещите първокласници на СОУ“Св. св. Кирил и Методий“-Велинград

Това е първият образователен  проект, създаден преди шест години в Община Велинград, за деца, записани в първи клас.   Инициативата на учебното заведение е да направи плавен и приятен прехода от детската градина към училището.Основната цел на "Лятната академия“ е удоволетвореността на децата, затова голяма част от обучението е свързано със забавление. В дейностите децата се занимават с нещо интересно, приятно и полезно. Тук те ще усетят магията на спорта, ще се забавляват, докато плуват и играят футбол, докато се състезават в организирани игри от учителите специалисти по ФВС.

В ателиетата и дворното място децата ще могат да рисуват с различни материали в разнообразни приложни техники. Малчуганите ще пеят, ще разучават танци и хора.Сред природата ще могат да експериментират и да се забавляват. Опитът показва, че така децата подобряват социалните си контакти, общувайки и играейки с деца на тяхната възраст.Това е интересният път да опознаят училището!

Финалът на лятната академия се отбелязва с изложба на експозиция от най-добрите постижения,забавна дискотека и разбира се грамота за заслуги на уменията от невероятната академия. Това се случва в приказния свят на детството в СОУ“ СВ.Св.Кирил и Методий“-Велинград през лятото на 2016 година….

Пом. Директор начален етап - Лиляна Шаламанова

Коментари

Няма коментари

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

Най-коментирани новини през последния месец:


01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00
 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени