Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Ловци на книжни приключения

28 януари 2015, Сряда | 18:22 | образование

Ловци на книжни приключения от ОУ "Неофит Рилски"

За малките читатели книгата е като отворен прозорец, от който научават за великолепието на света. Но във времето на бързоразвиващите се технологии децата все по-рядко посягат към книгите. Ние, възрастните трябва да провокираме техния интерес, да ги насърчаваме, така че да изживяват наслада и чувстват потребност да общуват с книгите. Затова приветствам идеята на Фондация „Детски книги” за провеждането на национална кампания „Читателска щафета 4: Ловци на приключения”, в която взеха участие учениците от 3 „а” клас на ОУ„Неофит Рилски” Велинград.                                                            .                             

Малките читатели се впуснаха в книжни приключения с тайния пират Сам Силвър, детективите Агата и Лари и необикновеното сираче Минерва Минт. И вече знаят, че могат да станат участници в най-невероятните приключения само като отгърнат някоя книга.                                                                       

Днес палавите третокласници бяха приятно изненадани, защото получиха награди от екипа на Фондация „Детски книги” – значка Супер читатели сертификат за участие в Читателската щафета 4.

     Пожелавам на моите палавници да продължават да четат, да не спират да мечтаят и да откриват нови хоризонти!                                            

Веселка Аршинкова

кл. ръководител на 3 „а” клас

Коментари

Няма коментари

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

Най-коментирани новини през последния месец:


01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00
 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени