Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Велинградски ученик с високи признания

30 април 2010, Петък | 18:41 | образование

Любомир Гугалов получи членство в NSHSS

Удостоверение за високите постижения на Любомир Гугалов

Велинградският ученик на СОУ "Васил Левски" (souvl-velingrad.com) Любомир Ивов Гугалов получи признание за високи постижения от Националната асоциация на стипендиантите в средното образование (National Society of High School Scholars). На 10 Април 2010 NSHSS съобщи, че на ученикът Любомир Гугалов е присъдено членство в престижната асоциация. Там биват приемани само ученици с високи постижения в училище. Съобщението беше направено от създателя и председателя на (NSHSS) Claes Nobel:

Имам честа от името на NSHSS да призная работата, жертвоготовността и отдадеността, която Любомир Ивов Гугалов прояви, за да достигне това изключително ниво на академични постижения... Любомир Ивов Гугалов вече е член на уникалното общество - общество което представлява нашата надежда за бъдещето

Членството в NSHSS дава право на допуснатите ученици да се възползват от множество предимства като например възможност за стипендии, академични съревнования, безплатни събития, публикации, участие в различни програми, онлайн форуми и много други.

Основана през 2002 Националната асоциация на стипендиантите в средното образование награждава ученици в средното образование за високи академични постижения и насърчава членовете на организацията да прилагат техните уникални таланти, виждания и потенциал за подобряване на тях самите и света. Понастоящем асоциацията има повече от 300 000 члена от повече от 120 страни.

Коментари

Поздравления за този голям успех !

#1 debelushina в Вторник, 03 май 2011 19:46

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени