Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

"Лято" и "Послание на децата"

10 юли 2014, Четвъртък | 14:47 | прессъобщение

Концерт под наслов „Послание от децата“

Специален ден за най-малките радва публиката за „Велинградски празници на културата“ 2014. Концертът под наслов „Послание от децата на Велинград“ събра огромна публика от малчугани, въпреки дъждовното време.На 8-ми юли, точно в 10:30 в парка на хотел „Рич“ малките палавници от ОДК Велинград и техни приятели рисуваха на открито. Под съпровода на вълшебната флейта на Венера Ланджова малчуганите рисуваха на тема „Лято“. Вдъхновени от слънчевото време и прекрасния ден те нарисуваха най-красивите  летни цветя, безоблачни небета и зелени поля. Екипът на Международен фестивал „Златен кукер“ София показа анимационни продукции за всички деца, а аниматорите организираха забавни игри със съдействието на царевични пръчици „Зайо Байо“. Маскаради, игри и великолепен детски концерт на ОДК Велинград бяха само част от атракционите за най-малките. Община Велинград благодари на Общински детски комплекс, Надежда Славова и техните приятели за доброто представяне,както и на своите спонсори — изворна вода „Бачково“, хотел „Роял СПА“, БЛЦ „Камена“,    фирма „ДАВ“ ЕООД и Обединена българска банка.

Коментари

Няма коментари

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени