Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Събрание на лесовъдите-ветерани

07 октомври 2009, Сряда | 19:47

Отчетно-изборно събрание

Георги Петканин дружество Лесновъди Ветерани   На 6 октомври от 14:00 ч. в Художествена Галерия Велинград, лесовъдите ветерани проведоха своето отчетно-избоно събрание. Председател на събранието бе Георги Овчаров, който представи дневния рев: отчетен доклад за дейността на дружеството, избор на председател, приемане на нови членове, поздравления и др. Отчетния доклад представи инж. Георги Петканин, който беше и преизбран за председател на дружеството "Лесовъди-ветерани". За заместник председател бе избран отново инж. Иван Иванов, а за секретар Георги Делиев.

   Иван Иванов прочете отвореното писмо, което той и Тома Белев са пратили до Бойко Борисов и Цветан Цветанов с няколко предложения, засягащи горския сектор. По време на срещата бяха приети трима нови членове - Методи Александров, Трайчо Чорбаджиев и Марин Маринов.

   Деловата среща приключи с поздравления за 75 годишния юбилей на Георги Ушев. Иван Иванов поднесе нарисувана от него картина като подарък.

Коментари

Няма коментари

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени