Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

"Чепинец" и "Левски" в приятелски мач

01 септември 2014, Понеделник | 17:40 | прессъобщение

Чепинец- Велинград и Левски - София в приятелски мач

Приятелска футболна среща изиграха отборите ветерани на Чепинец-Велинград и Левски - София в съботния ден. Градският стадион на Велинград стана домакин на среща между големи имена във футбола от Велинград и цялата страна. На терена сили мериха ветераните на един от най-обичаните отбори у нас- Левски и бившите футболисти от златните години на велинградския Чепинец. Отборите изиграха три контроли от по 20 минути, а резултатът като в истинска среща на приятели  бе 1:1. Дербито бе организираноот кмета на община Велинград Иван Лебанов, а за изключителни спортни заслуги бяха наградени ветераните на Чепинец. Сред официалните гости на мероприятието бяха Илия Лалов-председател на българската параолимпийска асоциация, легендарният спортист Александър Костов и Стоян Хранов- председател на дружество „Левски“, които връчиха плакет и тениска с логото на Левски София на градоначалника. Сред гостите бе Спас Иванов–председател на областен съвет на БФС Пазарджик.

Коментари

Няма коментари

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени