Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

„Мениджър за един ден” във Велинград

20 март 2012, Вторник | 21:31 | образование

Инициатива на Джуниър Ачийвмънт

Откриване на инициативата Мениджър за един денМениджър за един ден” е сред най-популярните инициативи на организацията Джуниър Ачийвмънт България. Тя се провежда ежегодно и в над 100 държави по целия свят и чрез нея се дава възможност на учениците да участват в реален работен ден с партньори от общински и държавни институции, неправителствени организации и бизнеса. Тази година инициативата е  под патронажа на Министерството на финансите на Република България и патрон Министъра на финансите – Симеон Дянков. На 19-ти март за девети пореден път  СОУ "Васил Левски" Велинград взе участие в  „Мениджър за един ден". Инициативата бе открита в 9.30 ч. в залата на Туристическия Информационен Център- Велинград, където се събраха участниците в Мениджър за един ден”, г-н Моллов - директор на училището,  учителите Васил Аврамов и Цветка Грозева, представители на Общината и медиите, на неправителствени и обществени организации.

Специален гост на събитието бе г-н Едуард Сахаров – финансист от Русия.

След кратко въведение в целите на инициативата, направено чрез презентация от Васил Аврамов, участниците в нея бяха поздравени от г-н Емил Моллов и г-н Георги Янчев.

Ученици от СОУ Васил Левски с г-н Петричев в съда58 деветокласници от СОУ "Васил Левски" Велинград прекараха един изключителен за тях ден,изпълнен с вълнуващи преживявания и контакти на различните места, в които бяха разпределени - Полицията, болницата, Община Велинград, Районен съд, Радио1, Вестник "Темпо", печатница "Бостон", Детска градина "Слънчице", Стамотологичен кабинет, Банка, хотели, "Глобул", Рекламна агенция, Дизайнер, Актьорско майсторство. На национално ниво в инициативата участва Кристин Щерева, като  Министър на образованието на  младежта и науката за един ден.

Вижте част от "Мениджър за един ден":

Коментари

naistina beshe unikalen den ! Haresa mi mnogo :)))

#6 123 в Неделя, 01 април 2012 20:25

Наистина забавно видео. Разнообразно и динамично. То явно и самото мероприятие е било такова-

#5 в Сряда, 21 март 2012 22:21

super klip :D

#4 в Сряда, 21 март 2012 18:46

екстра е клипчето, много интерсно :y

#3 в Сряда, 21 март 2012 14:14

:y :y :y

#2 в Вторник, 20 март 2012 22:55

:(

#1 в Вторник, 20 март 2012 22:12

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени