Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Менжидър за един ден 2010

22 март 2010, Понеделник | 22:35 | образование

СОУ "Васил Левски" за седми породен път в инициативата

Джуниър Ачийвмънт   По инициатива на Джуниър Ачийвмънт на 22 март за седми пореден път СОУ "Васил Левски" взе участие в "Мениджър за един ден". В него участваха около 60, разпределени в различни институции, медии, хотели, Общината и РПУ-Велинград. За гордост на училището ученици участваха и на национално ниво - в Народното събрание и в Министерството на финансите. Инициативата "Мениджър за един ден" във Велинград бе открита в Бизнес Центъра от Васил Аврамов. Той направи кратка презентация с ретроспекция към миналата година.

   Васил Аврамов изтъкна основните цели на инициативата, а именно: качество на образованието, приложимост на образованието, професионална ориентация, връзка между бизнеса и младите кадри. От името на Общинското ръководство участниците бяха поздравени от зам. кмета Валя Цветанова.

   Накрая както си му е редът, директорът на СОУ "Васил Левски" Емил Моллов пожела успех на всички като изтъкна, че този ден е много важен за училището, тъй като "ние сме погледнали в тази посока, а именно - качествено образование и обучаване в най-важните компетенции, които се възлагат чрез лисабонската стратегия върху българското образование. Една от този компетенции е предприемачеството. В днешния ден вие ще може да влезнете в реалността на бизнеса, на управленските организации... Успех!"

Коментари

Няма коментари

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

Най-коментирани новини през последния месец:


01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00
 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени