Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Ученици от СОУ „Васил Левски“- мениджъри за един ден

31 март 2013, Неделя | 18:05 | образование

СОУ „Васил Левски“ се включи в „Мениджър за един ден“

Ученици от СОУ Васил Левски

70 деветокласника от СОУ „Васил Левски“ станаха мениджъри за един ден на 28-ми март. Това е осмо , поредно участие на елитното училище в инициативата „Мениджър за един ден“ на организацията Джуниър Ачийвмънт в България. При откриване на инициативата на  28-ми март в 9.30ч в Бизнесцентъра Васил Аврамов сподели, че

 

„Тя е изключително важна от гледна точка на професионалната ориентация на учениците и от гледна точка на това, че те да могат да видят, да пипнат, да присъстват на различните места, на които са определени, за да могат да почувстват видовете дейности, да разберат същината на определените професии...“.

Пред всички присъстващи - ученици, учители, медии, представители на местни организации, дванадесетокласници представиха проекта си „Моят град-мечта“- така, както го виждат след 20 години. Презентацията им впечатли специалната гостенка на откриването - Татяна Черторицкая от университета „Социални науки“- Русия, която се изказа много ласкаво за учениците и техният проект, който смята да бъде преведен на руски.

Мениджъри за един ден в Община Велинград

Деветокласниците - мениджъри бяха разпределени на различни места- Адвокатска кантора „Аршинков“, аптека Марешки, Хотели- „Рич“, Бор“, „Олимп“, вестник „Темпо“, ЦДГ „Радост“, ЕТ „Стефан Гуджов“, Кметсво Дорково“, Магазин за велосипеди, МБАЛ, Община Велинград, Родопи нет, РПУ Велинград,  Р Съд.

 

В клипчето може да видите част от откриването  на инициативата и ученици- мениджъри в Община Велинград. 

Коментари

Миглена,с какво ще запомним Ключкова ли!Ами нека първо си припомним по какъв начин заграби или купи за жълти стотинки транжорната на Здрава храна!Как г-жа Ключкова ползува пред цеха си общинска територия!Тя ли е тръгнала да поработи за Велинград?Искам аз,а и много мои приятели,да знаем-колко души наброява това сдружение,какво освен да подава бивали и небивали сигнали е направило това сдружение?И....оттук нататък,ще следим всяка крачка и всяко движение на г-жа Ключкова и да има късмет да не я изтипосаме както трябва и за нейните прегрешения,а те не са никак малко!!!!!Ръкавицата е хвърлена г-жо Ключкова,ха сега да видим кой ще поработи повече за Велинград!

#8 Спиро в Петък, 05 април 2013 00:11

Тези вестници са пълни с лъжи,как не се намери един поне да пише истината?Всеки си пляска както знае и си мисли ,че не се връща.Какъв авторитет ще имате вие дето пишете тези поръчкови гнусотии за всеки и всичко,като ви спрат плащането.Не се намери нито един да напише хубавите неща ,направени в Общината.Интересно с какво Велинград ще запомни Ключкова ,освен с плюенето по всичко и Джамбаз със разнасянето на лъжлива информация.и какво общо има тук с училището Аман от злобари в този град ,затова и нищо не се случва...........

#7 Миглена в Четвъртък, 04 април 2013 14:17

Безплатана Белинградска Марица може да намерите във Велинград във кръчмата на Зоя и във високия район в кметствата на ДПС.

#6 в Сряда, 03 април 2013 16:33

По информация на институции Мустафа Джамбаз е преназначен от 01.04.2013г. от Замл Кмет на община Велинград на мобилен вестникар към вестник Велинградска Марица за клюки и безплатен абонамент може да се обръщате към Мустафа Джамбаз промоцията е валидна до 12.05.2013г

#5 тодор в Сряда, 03 април 2013 16:25

:y :y :y :y :y :y :y

#4 в Неделя, 31 март 2013 19:22

:y :y :y :y :y :y :y

#3 в Неделя, 31 март 2013 19:19

Това е вече традиция в това училище. Браво! :y

#2 в Неделя, 31 март 2013 18:57

:y

#1 в Неделя, 31 март 2013 18:55

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени