Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Мария Кадреева-преизбрана за председател на Общинския съюз на пенсионерите

27 септември 2013, Петък | 22:03 | прессъобщение

Мария Кадреева е отново председател на Общинския съюз на пенсионерите

Сградата на Община Велинград

Отчетно-изборна конференция на Управителния съвет на ОбСП  в Община Велинград се проведе в голямата зала на администрацията. На него ръководителите на пенсионерските клубове представиха свои доклади и отчети за периода 2011/2012. Сдружението преизбра своя председател Мария Кадреева- дългогодишен ръководител на пенсионерите в Община Велинград. Кадреева представи и подробен доклад за мероприятията на песионерските клубове в Община Велинград. В него бе засегнат проблемът с привличането на нови членове, както и постиженията на клубовете за отчетния период. В доклада бяха подробно описани участията в конкурси, посещения на други клубове, заниманията и развлекателните мероприятия на всички пенсионерски клубове. От името на пенсионерите Мария Кадреева благодари на кмета на Община Велинград Иван Лебанов за ниските цени на баните и за деня, в който ползват къпалните безплатно. Кадреева допълни и факта, че велинградските клубове работят добре и с клубовете на Пазарджик, Перник, Пирдоп и други, както и това,че членовете на съюза са успели да посетят Цигов чарк, Перник, дома на Тодор Живков в Правец и редица интересни за тях дестинации. „Пенсионерският клуб е дом за всички нас, в него ние сме близки приятели със сходни интереси такива, които заедно работят и се забавляват", допълни Кадреева.

Коментари

Няма коментари

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

Най-коментирани новини през последния месец:


01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00
 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени