Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Поредна награда "ГРАНД-ПРИ" за Мариам

31 март 2013, Неделя | 17:47 | общество

"ГРАНД-ПРИ" за Мариам от конкурса „Орфеева дарба”

Мариам Маврова

С летящ старт започна новият творчески сезон за Мариам Маврова. Теренът бе IX Национален детско-юношески конкурс за музикално и танцово изкуство с международно участие „Орфеева дарба” – София от 15 март до 24 март. Нашето момиче се състезава във II-ро направление за популярна музика с две нови песни – „Пепеляшка” на велинградския композитор Васил Делиев и английска песен от репертоара на поп-идола Майкъл Джексън. В журито си партнираха известният композитор и музикант- Хайгашот Агасян, Доротея Петрова от БНР и Мая Серафимова – Председател на Орфеева дарба. Мариам премери сили с над 60 участника в нейната възрастова група, демонстрирайки  талант и художествено израстване. Провокира своя творчески, състезателен дух и спечели – ГРАНД-ПРИ . Това не е всичко – получава право за запис на песен в Българско национално радио.

          Музикалните стремежи, творчески усилия и постижения на Мариам ни зареждат с радост и оптимизъм! 

 

Мариана Зинкова, директор ОДК

Коментари

:y :y :y :y :y :y :y :y bravo, Mari

#2 ap90 в Вторник, 21 май 2013 17:33

:y :y :y :y :y :y :y :y :) :) :) :) :) :y :y :y :y

#1 qnchetoooo в Неделя, 31 март 2013 17:49

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени