Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Велинградската надежда в "Големите надежди" по Нова ТВ

24 март 2014, Понеделник | 18:00 | култура

Мариам ще участва в "Големите надежди"

Мариам

Вероятно вече се досетихте – това е сладкогласната ни чаровница Мариам Маврова. И като съвсем естествено развитие на богатата  за годините й артистична биография идва ред на бляскавата сцена на „Големите надежди” по Нова ТВ. След изключително тежък кастинг – над 1000 деца от цяла България , някои от които международни лауреати, избират 60 надежди. Мариам е една от тях. Това e признание и гордост  за нашия град. Квалификациите започнаха и както се видя от първите два концерта на живо битката е оспорвана.  По регламент единствено ние зрителите ще бъдем тези, които ще определяме кои деца заслужават да вървят напред в шоуто чрез гласуване с SMS. 

Мариам

На Мариам се пада честта да пее под светлините на прожекторите в третия концерт на живо – 26 март от 20.00часа по Нова ТВ. Децата на Велинград са талантливи, нека ги обичаме и подкрепяме.

И както казаха звездните беквокалисти от „Фамилия Тоника”: „Когато децата пеят, всички са щастливи!” Сега е моментът да направим щастлива нашата Мариам, като я подкрепим с SMS на 26 март от 20.00часа по Нова ТВ. Дължим й го за радостта, с която ни дарява!

                                                 

 Мариана Зинкова– Директор на ОДК-Велинград

Коментари

Красива кукла много хубаво пее успех от Велинград спа солицат на покуцие но нашия кмет иванлебанов нищо не прави за града ушки булеварда щеше дамо правят ремонт пък нищо не почват след 5години и повечедано да се стегнат и да го направят и този пак ще го изберът за кмет и пак дори ще се кандидатира не го ли и е срам незнам със какви очи само пие еи нищо не прави не го е срам булеварда кога ще го направят или пак ще открадът парите и нищо няма да направят ще ги изпие апък за циганите всичко прави не го ли е срам боклук и половина нохората са си виновни защото го избират

#3 в Вторник, 22 април 2014 14:07

:y Gordeq se,che sam ot Velingrad!!!Makar i tolkova daleche,az sam si v kashti!!!Blagodarq Ti

#2 Todor Tsikalov в Четвъртък, 27 март 2014 06:21

yspeh

#1 в Вторник, 25 март 2014 12:42

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

Най-коментирани новини през последния месец:


01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00
 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени