Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Млад мъж задържан за притежание на марихуана

04 септември 2012, Вторник | 14:57 | криминална

Автопатрул задържа млад мъж за притежание на марихуана

РУ Полиция Велинград

19 годишният Н.Я. от Велинград, след извършена проверка в района на индустриалната зона от автопатрул на полицейското управление, е задържан за 24ч. Младежът е носил в себе си саморъчно направена цигара от суха, зелена маса. Полевият наркотест, направен на Н.Я. установил, че става въпрос за марихуана. Спрямо младия мъж е образувано полицейско производство.

Коментари

Наистина хващат чат-пат по някое друго наркоманче и толкова. Закона умишлено се прилага избирателно. Отнасят го само обикновените граждани. Разните му там дилъри, мафиоти, цигани никой не ги закача.

#3 Пародия в Сряда, 05 септември 2012 12:38

Е ,и такива, и мангали ВИНАГИ ги пускат след 24 ч ,ефект никакъв .Така е и,, КАТ,, мен ме спира на центъра, че не съм сложил колан, а ЦИГАНСКАТА КАРУЦА, която преминава покрай нас не е вижда ,/защото е забранено да се движат па централни улици / Превилегии само за цигани ,затова сме на този фал...

#2 в Сряда, 05 септември 2012 09:46

Пффф, хващат някакви заблудени пубери, а пък големите риби в града не смеят да ги пипнат!!! Пълни мишоци, само отчитат някаква дейност!

#1 в Вторник, 04 септември 2012 21:03

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени