Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Мартеници във фоайето на Общината

26 февруари 2010, Петък | 11:53 | общество

Продажба на мартеници с благотворителна цел

Мартеници фоайе на ОБщина Велинград   На 25 февруари сутринта във фоайето на Община Велинград бе подредена изложба на красиви мартеници. Те са изработени от деца от Центъра за настаняване от семеен тип (ЦНСТ), ученици от Джуниър Ачийвмънт от СОУ "Васил Левски" с ръководител Васил Аврамов. Едно благородно дело обедини усилието на децата да продават мартеници на почти символични цени - подпомагане на Надежда Спирова - инвалид, която сама е изработила част от мартениците, а също така подпомагане на децата от ЦНСТ.

   Петя Норова, Мария Ангелова, Каролина Пачова от СОУ "Васил Левски", заедно със Соня Софовичина и шестте малки деца от ЦНСТ очакваха да дойдат милосърдни купувачи, като по този начин макар и с неголяма сума ще успеят да се включат в благотворителното дело.

Коментари

Няма коментари

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

Най-коментирани новини през последния месец:


01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00
 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени