Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Мартенско дърво във Велинград

01 март 2014, Събота | 08:01 | прессъобщение

Дървото на Баба Марта създава усмивки

Мартенско дърво

Съвместна инициатива на младежи и общинари зарадва велинградчани и гостите на града ни със страхотна изненада.  По случай първи март пред паметника на Николай Гяуров, до сградата на общинска администрация, се извиси мартенско дърво.  Инициативата, която зарадва малки и големи, носи името „Дървото на Баба  Марта“  и е идея на младежите от ОДК –младежка секция „Мадост и сила“.

Мартенско дърво

Украсеното с ръчно изработени мартеници дърво бе реализирано и със съдействието на Община Велинград и в частност на общинския консултативен съвет „Младеж“. Дървото бе открито от директора на дирекция „Образование, култура и вероизповедание“ Недялка Стефанова. На откриването присъства и председателят на Общински съвет Велинград Дияна Кехайова, както и директорът на ОДК Мариана Зинкова. Красивото дърво на Баба Марта ще носи положителни емоции на всички нас до края на март, като всеки може да окачи и своята мартеничка веднага,щом види щъркел или лястовичка.

Коментари

чак пък СТРАХОТНА ИЗНЕНАДА :D

#1 в Събота, 01 март 2014 09:01

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

Най-коментирани новини през последния месец:


01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00
 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени