Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

МБАЛ-Велинград получи дарение

21 юли 2017, Петък | 15:38 | прессъобщение

МБАЛ-Велинград с дарение от австрийска фондация

Австрийската фондация „АДРА“,която не за първи път прави дарение на общинската болница в нашия град, дари на „МБАЛ-Велинград“  21 брой нови  реанимационни легла с матраци и завивки. Стойността на едно такова легло е около 2000 евро. Дарени са още перфузори,  лекарства, санитарни ръкавици, както и необходими за лечебното заведение медицински уреди. 

Леглата ще бъдат разпределени по различните отделения, като по-голямата част ще бъдат за нуждите на вътрешно отделение, тъй като това е най– натовареното звено на болницата. От фондацията са обещали още дарения, а от болницата изказаха специални благодарности  към директора Мариан Димитров.

Управителят на МБАЛ-Велинград д-р Жеко Чешмеджиев сподели, че   болницата със собствени средства е започнала да ремонтира амортизираната база. Вече са подновени две стаи. Направена е вътрешна изолация с гипсокартон, сменена е дограмата и част от обзавеждането. Ремонтите продължават.

Коментари

Няма коментари

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

Най-коментирани новини през последния месец:


01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00
 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени