Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

МБАЛ и ВКТВ с нови управители

29 декември 2015, Вторник | 11:07 | прессъобщение

След извънредно заседание „МБАЛ –Велинград“ и „ВКТВ“ с нови управители

Най-важната точка от извънредната сесия беше освобождаването на г-н Ташев като ВрИД управител и избирането на нов управител на „МБАЛ Велинград“-ЕООД. След отлагането на точката от предишното заседание  Общинският съвет извънредно избра за нов управител на болницата д-р Жеко Чешмеджиев. Същият  обеща пълна прозрачност в управлението си. 

Втора точка беше избор на ВрИД управител на „ВКТВ“ ЕООД- гр. Велинград. Съветниците гласуваха трите подточки, които бяха включени.

Първата - освобождаването на г-н Борис Голомехов от длъжността управител на „ВКТВ“ ЕООД.

Втората -назначаване на ВрИД управител на общинското дружеството. Общинският  съвет  избра г-н Йордан Нанов за този пост.

Третата подточка задължи кмета на Община Велинград  да сключи договор за възлагане на управление с новоизбрания ВрИД управител на  „ВКТВ“.

Общинските съветници създадоха и петчленна комисия за проверка на водоизточниците и наличните свободни дебити на  минерална вода. Председател на комисията е кметът  г-н Коев или упълномощено от него лице. Създадената комисия е с  членове: г-н Тодор Шейнов, г-н Валентин Бозев, г-н Никола Делиев и г-жа Радка Димитрова. Комисията ще извърши проверка и състави доклад, който ще представи до 31.01.2016г. на първото заседание на Общински съвет. 

Коментари

Sega novia ypravitel na vktv shte nosi voda na draginovo s kovi kogato ima avarii :O

#1 в Петък, 01 януари 2016 17:52

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

Най-коментирани новини през последния месец:


01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00
 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени