Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Меморандум за туризма във Велинград

28 март 2011, Понеделник | 18:39 | прессъобщение

Община Велинград ще си сътрудничи с ученици за популяризирането на Велинград като туристическа дестинация

На 28.03.2011 год. в Малката зала на Община Велинград бе подписан Меморандум за сътрудничество между Общината и "InTourBG" АД, СОУ "Васил Левски". “InTourBG” е млада туристическа агенция, чиято цел е популяризирането на еко туризма в Родопите. С подписването на Меморандума се поставя началото на дългосрочно сътрудничество между двете страни в за рекламирането на балнео и СПА възможностите на Велинград, за популяризирането на туристическите маршрутии възможностите за алтернативен туризъм. От “InTourBG” имат собствен  сайт, изработили са брошури, чрез които ще извършват рекламата, както и чрез участие в международни младежки форуми с цел привличане на чуждестранни посетители. От своя страна Община Велинград ще съдейства за реализацията на идеята на ученическата компания чрез предоставянето рекламни материали и на информация  за туристическите обекти и маршрути.

Коментари

Няма коментари

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

Най-коментирани новини през последния месец:


01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00
 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени