Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Мениджър за един ден“ в Община Велинград

26 март 2015, Четвъртък | 14:49 | прессъобщение

Мениджър за един ден“ в Община Велинград

„Мениджър за един ден” е сред най-популярните инициативи на организацията Джуниър Ачийвмънт България. Тя се провежда ежегодно и в над 100 държави по целия свят и чрез нея се дава възможност на учениците да участват в реален работен ден с партньори от общински и държавни институции, неправителствени организации и бизнес. На 25.03.2015г. в Община Велинград се проведе националната инициатива „Мениджър за един ден”. Откриването се състоя в „Туристически информационен център” гр. Велинград от 09:00 часа. В инициативата взеха участие учениците от деветите класове. Деветокласниците – мениджъри бяха разпределени на различни места- Адвокатска кантора „Аршинков“, Община Велинград, вестник „Темпо“, Общински съвет , МБАЛ и други. 

В община Велинград кметът Иван Лебанов приветства и поздрави гостите с добре дошли, като им пожела успешен работен ден, много здраве, късмет и бъдещи професионални реализации. Градоначалникът разказа на кратко какво представлява структурата на общината, какви са намеренията и очакванията на общинската администрация и как се справя тя с поставените задачи. Любознателните мениджъри успяха да се запознаят и с всички отдели и дирекции в общината.

Като кмет за един ден бе Станислава Петрова Бъндева- възпитаничка на СОУ „Васил Левски“ от девети клас. Връчените документи тя подписа с  голямо внимание и отговорност. В инициативата „Мениджър за един ден”  се включиха и Ивет Юлианова Табакова и Мирослава Бисерова Баръмова, също възпитаничкИ на СОУ „Васил Левски“ от девети клас. Денят протече ползотворно и успешно за всички.

Организирането на “Мениджър за един ден” е в пълен синхрон с образователната политика, провеждана от Европейския Съюз – образованието да бъде все повече с практическа насоченост, за да могат младите хора да получат истинска подготовка за реалния свят на бизнес отношенията.

Коментари

Няма коментари

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

Най-коментирани новини през последния месец:


01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00
 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени