Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Милка Шоко игри във Велинград

09 юни 2010, Сряда | 15:00 | прессъобщение

Летни Милка Шоко игри обикалят страната

Двадесет и пет български града, сред които и Велинград, ще имат удоволствието да опитат от нежните шоколадови Милка удоволствия и да се потопят в атмосферата на уникалния свят на Милка, пълен с игри и забавления. Екипът на Милка ще дари безброй изненади и ще зарадва децата по цялото протежение на Дунава, след което ще отседне по склоновете на Стара планина, ще продължи към Тракия, Рила и Пирин и ще завърши своето пътешествие при крайбрежието на Черно море.

Сред изненадите за посетителите на своеобразното Милка градче ще бъдат отборни състезания с летни ски и скачане с чували. Децата ще могат да премерят сили и като опитат да подредят 3D пъзел или да се прицелят в мишени. За най-остроумните участници, Милка e подготвила специална серия от въпроси, в която мaлчуганите ще научат интересни Милка факти, демонстрирайки бърза мисъл.

Най–запалените участници ще си тръгнат с награди, а в специален кът родители и деца ще могат да нарисуват заедно най-красивите си мечти. Професионален фотограф ще заснема малчуганите в разгара на игрите. Участниците ще могат не само да разгледат и разпечатат своите снимки на адрес www.milka.bg, но и да станат жури в специален конкурс за най-добра детска рисунка, сътворена по време на Милка Шоко Игри.

Специален подарък за всички посетители ще бъде участието на Теодор Койчинов, познат от първия сезон на популярния телевизионен музикален формат Music Idol. Той ще се изяви като водещ на събитието и ще се забавлява наравно с децата, докато родителите им отдъхват в специално оформен кът.

След десет града, домакини на летните Милка събития, ще започне третата част на турнето, която започва от Велинград. Събитието ще се състои на 14 юни на Площад "Николай Гяуров" с начало 10:00 ч.

Коментари

:L :L :L :L :L :L :L :D :D :D :D :D :y :y :y :y :y :y :O :O :O :O :O :O :O :O :) :) :) :) :) :D :_ :_ :_ :y :y :y :y :O :O

#8 talia в Четвъртък, 16 февруари 2012 15:40

:) :D :L :_ :( :/ :- :~ :n :y :? :o :O

#7 в Неделя, 21 август 2011 00:31

:y :y :y :y :y :y :y :L :L :L :L :L :L :L :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :) :) :) :) :) :) :) дндстсс ксссттссщклр тпт т ксткхфх

#6 в Неделя, 13 март 2011 13:37

:y :y :y :y :y :y :y :L :L :L :L :L :L :L :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :) :) :) :) :) :) :) дндстсс ксссттссщклр тпт т ксткхфх

#5 в Неделя, 13 март 2011 13:37

:L

#4 nikol в Сряда, 15 декември 2010 21:41

q qwe

#3 в Вторник, 15 юни 2010 16:32

maleee s ydovolstvie 6te sa sastezavam s 4yvali,makar 4e ne ma biva,no vse pak 6te zabavno i veselo.

#2 dani в Петък, 11 юни 2010 16:06

super, no da imama pove4e nagradi za decata

#1 lub4eto в Петък, 11 юни 2010 16:02

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени