Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Йована Бошнаковска от Велинград спечели конкурс за красота

21 септември 2016, Сряда | 13:33 | прессъобщение

Малката мини мис Йована Бошнаковска от Велинград

Йована Бошнаковска  от Велинград взе Второ място, на най-престижния конкурс за детска красота и талант Малка Мис и Малък Мистър България 2016 г., провел се от първи до пети септември за четиринадесети път в Созопол. Малката принцеса е на 11 години,  ученичка в 5 клас в СУ „Васил Левски”.

В конкурсната програма са се включили 50 деца от 18 града на възраст от 3 до 12 години. Всеки един от участниците е дефилирал  с типични за регионите си народни носии, както и с бални  рокли . Майката на Йована , Тенка Бошнаковска,  изказа своята искрена благодарност  към  НЧ „Васил Левски” кв. Каменица за подкрепата и предоставянето на народната носия, с която се е представила нашата гордост.

Малката мини мис е  подписала договор  с модна агенция „Интерсаунд”, която е и организатор на конкурса.

Тя и всички останали  победители имат правото да представят България в редица международни конкурси: Little Miss Nations – Бразилия, Little Miss World – ГЪРЦИЯ, Beauty World International- Доминиканска Република, Little Miss Galaxy – в България, Cinderella International – Съединени Американски Щати, Little Miss Planet – в България, Little Model Earth – Южна Африка и други .

Успех във всяко едно нейно бъдещо начинание!

Коментари

Няма коментари

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

Най-коментирани новини през последния месец:


01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00
 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени