Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Министър Балтова изписа великденско яйце

07 април 2017, Петък | 17:26 | прессъобщение

Министър Балтова изписа великденско яйце на велинградския щанд на изложението " Културен туризъм" във Велико Търново

Министърът на туризма Стела Балтова откри XIV-тото Международно туристическо изложение Културен туризъм, което се провежда в изложбени зали " Рафаел Михайлов" във Велико Търново от 6-ти до 8-ми април.     Участниците тази година са над 70, като свои щандове имат общини, туристически организации, посолства, музеи, книгоиздателства и други институции, свързани с културното наследство.

Велинград е представен от ателието за писане на яйца към Историческия музей. Интересът към чепинската техника е голям и на щанда винаги има желаещи да опитат. Сред тях бе и Министър Балтова, която също взе писалка и нарисува свое великденско яйце, под вещия поглед на майстора Светла Ракшиева.

Директорът на музея Снежана Велева и главния уредник Георги Куманов, както и Директорът на Дирекция " ИПТР" Цвета Спасова се срещнаха и със зам.- министъра на туризма Ирена Маринова.

Коментари

Няма коментари

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

Най-коментирани новини през последния месец:


01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00
 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени