Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

„Моят живот – моя отговорност”

29 ноември 2012, Четвъртък | 12:59 | общество

Проведени мероприятия във връзка със Световния ден за борба с насилието над деца

Проект - Моят живот - моя отговорност

Във връзка с 19 ноември – Световен ден за борба с насилието над деца, в рамките на проект „Моят живот – моя отговорност” реализиран от Фондация „Социални практики в общността”  доставчик на услугата Център за обществена подкрепа, се проведоха редица мероприятия.  Училищата партньори и ЦОП стартираха кампания, която ще продължи две седмици. В периода са предвидени гостувания между екипите на ПГГС, СОУ ”М.Драгинов”, ПГД , ПГИТ; изготвяне на постери и радиопредаване в СОУ ”Васил Левски”. Като партньор на децата в тази инициатива се включи и МКБППМН. Работата по проекта даде възможност на ЦОП да работи в тясна връзка с шест училищата на територията на Община Велинград по превенция на насилието – приоритетна дейност на центъра.

Проект - Моят жевот - моя отговорност

В седмицата 19-23.11.2012 год. ЦОП постави начало на отворен диалог по темата  - в интерактивна форма бе привлечено вниманието на младите хора към  дискусията по проблема.  Презентацията на тема „Агресия или самочувствие” предизвика оживен диалог и сред учениците на ПУ ”Д. Манчов” – Велинград и СОУ  ”Хр. Смирненски” – с. Света Петка. Предвидени са още събития, които да покажат активното отношение на младите хора по проблема.                                        

Коментари

:y :y :y :y :y

#2 в Събота, 07 декември 2013 22:53

:) :) :) :) :) :)

#1 в Събота, 22 декември 2012 14:30

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени