Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Молодечно гостува във Велинград

15 юли 2015, Сряда | 14:53 | прессъобщение

Гости от град Малодечно на Велинградските културни празници

Сороко Светлана Григориевна- директор на Дворец на културата в град Малодечно и зам.директор Грицкевич Тамара Григориевна пристигнаха вчера на летище Бургас. Те бяха посрещнати сърдечно от представител на Туристически информационен център град Велинград. Основна цел  на тяхното гостуване е не само обмяната на опит между двата побратимени града Малодечно и Велинград, но и запознаване с културата и обичаите на нашето китно родопско градче.

На среща, проведена с кмета на Община Велинград Иван Лебанов и неговия екип, двете дами се запознаха отблизо с работата на общината в сферата на културата. Накрая на срещата двете страни си размениха подаръци. Гостите от Беларус изразиха своето възхищение от пленяващата природа и богатата история на СПА столицата на Балканите.

Коментари

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

Най-коментирани новини през последния месец:


01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00
 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени