Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

"Мониторинг на водата" във Велинград

20 октомври 2010, Сряда | 14:54 | общество

Световният ден на водата бе отбелязан във Велинград

Взимане на проби от река ЧепинскаБасейнова Дирекция Пловдив с директор Атанаска Тунтова и експерти от Регионалната лаборатория към ИАОС на 19-ти октомври посетиха Велинград във връзка с отбелязването на Световния ден на мониторинга на водата. В 11 часа сутринта ученици от ПГГС "Христо Ботев" (pggs.info), заедно с преподавателките г-жа Лелова и г-жа Димова, присъстваха на вземане на водни проби от експерти лаборанти от водите на река Чепинска при моста в с. Драгиново. По същия начин бяха взети проби и към изхода на Велинград при комплекс "Св. Спас".

Басейнова Дирекция Пловдив и ученициРезултатите от водните проби бяха представени следобяд в 14 часа в ОНЧ "Васил Левски" от ученици от горската гимназия. Те представиха и решения на казуси, подготвени от експерти на Дирекцията. Гостите и гражданите, присъстващи в малката зала на каменското Читалище, бяха приятно изненадани от малките палавници от ЦДГ "Радост", които специално бяха подготвили танц на водните капки. Началник отдел "Контрол" инж. Вълчо Караджов отговори на различни запитвания във връзка с ползването на минералната вода, разрешителни за ползване и въпроси за Чепинската баня. Свое мнение по различни въпроси изрази и г-жа Ключкова от Инициативен Комитет "Да поработим за Велинград"

 

Get Adobe Flash player

Коментари

Къде е сега Инж. Вълчо Караджов, защо е отстранен дисциплинарно от държавната работа която заемаше????? А този другият до него биолога пенсионер трябва да си тръгне с него! :y

#4 Наблюдател в Вторник, 02 февруари 2016 14:51

Интересно

#3 Rdlk в Сряда, 20 октомври 2010 21:12

Браво на всички участници! :y :y :y :y :y

#2 Az в Сряда, 20 октомври 2010 19:06

:n :n :n :n :n :n

#1 в Сряда, 20 октомври 2010 15:02

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени