Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Мотосъбор във Велинград

30 юни 2014, Понеделник | 21:14 | прессъобщение

Велинград ще бъде домакин на мотосъбор в дните на 4-ти и 5-ти юли

Атрактивното мероприятие за рок феновете ще премине през редица тематични събития. Откриването на мотосъбора е с начален час 16.00ч,  а мястото е тревните площи пред Радонова баня в квартал Чепино. Съборът е двудневен, а в програмата му са включени конкурси, рок групи и редица атракциони за мото маниаци. Участниците ще избират  „Мис и Мистър рокер“  и „Най-добре направена самоделка“, ще ядат торта без ръце и  ще се надпиват с бира. Мото феновете ще проведат и нетипично състезание за най-бавно каране на мотор и екстремно такова на права отсечка. Изненада за присъстващите ще бъдат култовите рок групи „Аналгин“,  „Джими блус бенд“ и “Ivory Twilight”. 

Коментари

Няма коментари

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени